Boeken

www.planteyn.nl

Boeken vol magie voor jong en oud

Bij Roversgoed vind je een prachtige collectie boeken met een vleugje magie voor jong en oud. De boekencollectie wordt samengesteld door Linda van Planteyn boeken & speelgoed. Met een voorliefde voor alles wat bijdraagt aan een magisch leven waarin de natuur en haar natuurlijke ritme centraal staat laat zij met Roversgoed haar persoonlijke smaak in (kinder)boeken zien. Wat de boeken gemeen hebben is dat het allemaal stuk voor stuk pareltjes zijn die tot de verbeelding spreken. Fantasierijke boeken, mooi om voor te lezen of om zelf te lezen.

Van voorleesklassiekers tot spannende, aangrijpende verhalen

Roversgoed is een echte snoepwinkel op het gebied van fantasierijke boeken. De collectie bestaat uit echte voorleesklassiekers, zoals bijvoorbeeld De wind in de wilgen en Nils Holgersson, maar er is ook aandacht voor een nieuwe generatie auteurs die een vleugje magie in hun verhalen niet schuwen.

In de webshop van Roversgoed laten we niet alle (kinder)boeken die er op de markt zijn zien. We kiezen bewust voor boeken die passen bij de beleving van Roversgoed, zorgen dat kinderen een magische kindertijd ervaren.

De boekencollectie wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld, waarbij wordt gelet dat wat wij mooi vinden ook aansluit op de wensen van de klant.

 

Advies in onze winkel, en ook online

We kunnen ons voorstellen dat het moeilijk is om een keuze te maken uit al het moois wat je in onze webshop tegenkomt. Woon of ben je in de buurt dan heten we je van harte welkom in onze stenen winkel in het Friese Gorredijk. Ons complete aanbod vind je in de winkel bij Planteyn Boeken & Speelgoed  

Uiteraard kan je ook contact op nemen via de mail (info@roversgoed.nl) We nemen zo spoedig contact met je op om samen tot een geschikte keuze te komen.

Heb je wat moois uitgezocht en wil je het cadeau doen? Wij pakken het zorgvuldig voor je in! Verzenden doen wij zoveel mogelijk in een duurzame verpakking, hierbij maken wij ook gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal. In de meeste gevallen geldt op werkdagen besteld voor 14.00, dezelfde dag verzonden via Postnl.