Retourneren

We doen onze uiterste best om onze producten zo goed mogelijk te fotograferen en omschrijven. Kom je er via de webshop niet uit schroom dan niet om contact op te nemen. Wij hebben een fysieke winkel in Gorredijk, Friesland maar mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen staan we je graag telefonisch (0513-461254) of via email (info@roversgoed.nl) te woord.

Heb je een product besteld en ben je toch niet helemaal tevreden, kun je het artikel in een periode van veertien dagen na ontvangst aan ons retourneren. Wel moeten de product(en) compleet en ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd.

Hoe werkt het?

1. Stuur de per e-mail ontvangen orderbevestiging door naar info@roversgoed.nl en geef hierin aan welk(e) artikel(en) je retour wilt sturen en de reden hiervoor.

2. Print je e-mail uit (of voeg een briefje toe met te retourneren artikelen, ordernummer, naam, adres en je bankrekeningnummer. Voeg deze samen met de te retourneren artikelen in een nette verpakking.

3. Adresseer het pakket als volgt:
Roversgoed
o.v.v. Retouren
Langewal 19
8401 DE Gorredijk

4. Stuur het geheel binnen de zichttermijn van veertien dagen retour.

5. Na ontvangst van je retourpakket maken wij het orderbedrag (inclusief je gemaakte verzendkosten) zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, na ontvangst van het retour aan je over.

Let op!

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in Roversgoed niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een traceercode en bewaar deze goed.