Dagboeken

Dagboeken voor groot en klein

 

Ben jij op zoek naar een mooi dagboek om al je geheimen in op te schrijven? Bij Roversgoed vind je een mooie collectie dagboeken voor jong en oud.

Of je nou elke dag in je dagboek schrijft wat je allemaal meemaakt, of af en toe. Je hersenspinsels en gedachten toevertrouwen aan papier heeft iets rustgevends en moois. Voor later is het fijn om terug te bladeren en al je avonturen nog eens her te beleven.

Dagboeken zijn er voor jong en oud, voor jongens en meisjes, voor iedereen die het gewoon fijn vindt om zijn of haar belevenissen te documenteren.

 

Dagboeken met slot

 

Soms is het fijn als je je diepste gedachten en verlangens durft toe te vertrouwen aan papier. Dan is het toch van meerwaarde dat je je dagboek kan verzegelen met een slot. Zowel het Franse Djeco als het Britse merk Roger la Borde hebben een aantal fijne dagboeken in hun collectie met slot. Een uitstekende manier om al je geheimen voor jezelf te houden en ervan verzekerd te zijn dat nieuwsgierige familieleden geen kans krijgen je dagboek te lezen.

 

Mooie dagboeken om cadeau te doen

 

Een dagboek is een origineel cadeau voor zowel kinderen als volwassenen. Je kan het voor allerlei doeleinden gebruiken. Of je nou kort registreert wat je per dag allemaal beleeft, je je diepste geheimen toevertrouwt aan het papier, je het gebruikt als grimoire of als magisch dagboek. Er is altijd wel een toepassing voor te bedenken.