Eindeloos speelplezier met de magnetische tegels van Connetix

 

Het Australische merk Connetix is ontstaan door een toevallige ontmoeting tussen twee jonge gezinnen op de basisschool van hun kinderen. In de speelhoek waren hun kinderen aan het bouwen met magnetische blokken. Het plezier wat ze hieraan beleefden was overduidelijk. De kwaliteit van het speelgoed liet echter te wensen over. Dat zette de ouders aan het denken. Ze besloten om een nog mooier en duurzamer product te maken. Het resultaat: Connetix Tiles.

 

Waarom zou je kiezen voor het magnetische speelgoed van Connetix?

Connetix is een unieke combinatie van spelen met een educatief karakter. De transparante tegels zijn gemaakt van niet-giftig, ABS-plastic dat BPA- en ftalaatvrij is. De magnetische tegels zijn supersterk, krasvast en gaan een leven lang mee. Kinderen, maar ook volwassenen kunnen hiermee de meest fantasierijke creaties maken. De combinaties zijn echt eindeloos. Geschikt vanaf 3 jaar zijn de plastic tegels een goede stimulans voor de motoriek. Oudere kinderen worden uitgedaagd in hun fantasie en creativiteit en waardoor prachtige bouwwerken ontstaan, variërend van simpele torens tot grote kastelen. Ook handig om te weten is dat connetix prima te combineren is met andere merken magnetische tegels.

 

Stimuleer de fantasie door open-ended play

De magnetische tegels van Connetix zijn een perfect voorbeeld van het nu zo populaire open einde speelgoed. Ontworpen om kinderen zo ongedwongen mogelijk te laten spelen waarbij een beroep wordt gedaan op hun fantasie en creativiteit. Het is speelgoed waar je jaren wat aan hebt. Hoe langer je kind er mee speelt, hoe meer ervaring hij/zij zal krijgen met het bedenken van verschillende bouwwerken. Zo krijgen de tegels telkens weer een nieuwe vorm. De plastic tegels zijn ook een prima combinatie met ander open ended speelgoed, zoals het prachtige houten speelgoed van Grimm's of Grapat. Mogelijkheden genoeg als je je fantasie maar gebruikt en dat is nou juist de bedoeling!

 

Bekijk onze collectie in onze winkel in het Friese Gorredijk

Uiteraard vind je een groot gedeelte van het magnetische speelgoed van Connetix in onze webshop, maar wil je het assortiment in het echt zien en beethouden, misschien kijken of dit fijne speelgoed iets is voor jouw kindje, bezoek dan onze winkel in het Friese Gorredijk. Hier vind je de producten in het echt en krijg je gedegen advies van onze medewerkers.

Gorredijk is centraal gelegen aan de A7 tussen Drachten en Heerenveen. Onze winkel staat bekend om zijn unieke combinatie van boeken, speelgoed en cadeaus. Wil je lekker rondkijken? Van harte welkom! Maar ook voor goed advies en prachtig verpakte cadeaus ben je hier aan het juiste adres. Bovendien heeft Gorredijk nog veel meer gezellige, unieke winkels en is parkeren voor de deur gratis!