Kraamcadeaus

 

Ben je op zoek naar een origineel cadeau om te geven op een babyshower, kraamvisite of poppeslok? Bij Roversgoed vind je nét even dat apartere, mooiere en duurzame kraamcadeau waarmee je zowel ouder als kind blij maakt!

Originele, duurzame kraamcadeaus bij Roversgoed

 

We kennen het allemaal. Er is een baby geboren en het jonge gezin wordt overladen met rompertjes, slabbetjes, knuffeltjes en kleertjes. Heel fijn en leuk natuurlijk, maar wat als je nou op zoek bent naar iets echt origineels, het liefst zo duurzaam mogelijk? Wij geven je graag advies over een mooi prentenboek, fijn babyspeelgoed en rustgevende muziekdozen.

 

Een stukje magie voor de babykamer

 

Roversgoed is gespecialiseerd in een duurzame collectie speelgoed en kinderboeken met een vleugje magie. Wij gunnen iedereen een magische kindertijd! Dat begint bij aandachtig en bewust ouderschap waarin ruimte is om de fantasie van je kindje de vrije loop te laten gaan. Voorlezen en spelen met het juiste speelgoed begint al bij de babytijd en heeft een positieve invloed op je verdere leven. Laat je inspireren door alle moois in onze winkel en vraag gerust om advies wanneer je twijfelt of een bepaald cadeau juist wel of niet geschikt is.

 

Mooi verpakt en duurzaam verzonden

 

Heb je wat moois uitgezocht en wil je het cadeau doen? Wij pakken het zorgvuldig voor je in! Verzenden doen wij zoveel mogelijk in een duurzame verpakking, hierbij maken wij ook gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal. In de meeste gevallen geldt op werkdagen besteld voor 14.00, dezelfde dag verzonden via Postnl.

 

Bezoek onze speelgoedwinkel in Gorredijk

 

Roversgoed is ontstaan uit de passie van ondernemer Linda voor kinderboeken en duurzaam speelgoed met een vleugje magie. De webwinkel Roversgoed is onderdeel van Planteyn boeken&speelgoed in het Friese Gorredijk. Samen met haar man runt zij al 22 jaar met veel plezier de gezellige boekwinkel aan de Langewal. Hierin hebben de kinderboeken en het speelgoed een prominente plek. Je bent van harte welkom om onze mooie collectie in het echt te zien en aan te raken!

 

 

 

Origineel kraamcadeau muziekdoos van het Franse merk Mellipou
Origineel Kraamcadeau voorleesboek met gedichten Ik wou dat ik een vogel was
Lief kraamcadeau bambi rammelaar van het Deense merk Maileg
Origineel en duurzaam kraamcadeau bijtring voor baby van Sarah's Silks