Bauspiel

Mooi, sterk en duurzaam: Bauspiel

Het Duitse speelgoedmerk Bauspiel staat bekend om het degelijke houten speelgoed dat zij ontwerpen vanuit hun kleine atelier in Augsburg. Oorspronkelijk begonnen als speelgoedmerk voor kinderdagverblijven en scholen besloten zij hun prachtige producten aan een breder publiek aan te bieden. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Met hun unieke open-einde speelgoedconcept tillen ze het spelen, bouwen, combineren en creëren naar een hoger niveau!

 

Houten speelgoed dat de fantasie en creativiteit stimuleert

Met de houten blokkensets worden kinderen uitgedaagd om magische bouwwerken te creëren. Een unieke toevoeging zijn de lichtdoorlatende elementen waarmee gebruik kan worden gemaakt van lichtinval waardoor het sprookjesachtige effect versterkt wordt. Dit maakt het speelgoed van Bauspiel extra bijzonder.

 

Bekijk onze collectie in onze winkel in het Friese Gorredijk

Uiteraard vind je een groot gedeelte van het houten speelgoed van Bauspiel in onze webshop, maar wil je het assortiment in het echt zien en beethouden, misschien kijken of dit bijzondere speelgoed iets is voor jouw kindje, bezoek dan onze winkel in het Friese Gorredijk. Hier vind je de producten in het echt en krijg je gedegen advies van onze medewerkers.

Gorredijk is centraal gelegen aan de A7 tussen Drachten en Heerenveen. Onze winkel staat bekend om zijn unieke combinatie van boeken, speelgoed en cadeaus. Wil je lekker rondkijken? Van harte welkom! Maar ook voor goed advies en prachtig verpakte cadeaus ben je hier aan het juiste adres. Bovendien heeft Gorredijk nog veel meer gezellige, unieke winkels en is parkeren voor de deur gratis!