Grimm's: handgemaakt houten speelgoed voor een leven lang speelplezier!

Het Duitse speelgoedmerk Grimm's ontwerpt speelgoed als geen ander. Het familiebedrijf maakt al sinds 1978 hoogwaardig houten speelgoed waarbij het ontwikkelen van de creativiteit van het kind centraal staat. Het handgemaakte speelgoed wordt gemaakt van het mooiste hout zoals els, linde, beuk en esdoorn en wordt afgewerkt met niet-giftige verf op waterbasis. Hierdoor is elk item uniek.

Waldorf en Montessori speelgoed

Grimm's creëert een magische wereld waarbij ze inspiratie halen uit filosofieën als Waldorf en Montessori.Het is houten speelgoed van topkwaliteit met de nadruk op vrij- en open einde spel voor zowel kinderen als volwassenen.

Speelgoed om mee te leren en te ontdekken

De wereld van Grimm's is kleurrijk, fantasievol en tijdloos. Je kind zal jarenlang plezier beleven aan de handgemaakte houten producten en naarmate ze ouder worden zal dit speelgoed met hen mee blijven groeien, evenals hun vermogen om te creëren.

 

Ook voor grote mensen

De wereld van Grimm's is niet alleen voor kinderen. Er is een wereldwijde community die de meest fantasierijke bouwwerken creëert met o.a. het speelgoed van Grimm's. Mandala's, knikkerbanen, stapeltorens en meer zorgen ook voor creatieve ontspanning bij volwassenen.