Open ended

Open ended oftewel Open einde speelgoed, wat is dat precies?

De naam zegt het al. Spel met een open einde is spel dat geen vaste manier heeft waarop speelgoed moet worden gebruikt. Er is geen vast resultaat en er is geen 'goede' of 'foute' manier om het te gebruiken. Dit soort speelgoed is juist ontworpen om kinderen zo ongedwongen mogelijk te laten spelen waardoor een beroep wordt gedaan op hun fantasie en creativiteit.

 

De kenmerken van open ended speelgoed:

Open einde speelgoed kan van alles zijn. Takken, dennenappels en eikeltjes uit het bos, zand en schelpen op het strand, uit de keuken lege blikjes en zelfs gedroogde pasta of ongekookte rijst! Vaak is open ended speelgoed gemaakt van hout, maar dat hoeft niet persé. Het is simple speelgoed, zonder poespas. Wanneer kinderen dit speelgoed aangeboden krijgen, gaan ze hun fantasie en creativiteit te gebruiken, en dat is nou precies het doel van open einde spel!

 

Het populaire en bekende merk Grimms is een perfect voorbeeld van open einde speelgoed. Wil je meer weten lees dan hier onze blog over open einde speelgoed en manieren om je kind bij het spel te betrekken.

 

Koop het mooiste open ended speelgoed online of bezoek onze stenen winkel in Gorredijk, Friesland!

 

Een groot gedeelte van onze open ended collectie vind je hier online. We pakken alles mooi en met aandacht voor je in. Vink bij het kopje "gratis inpakservice" aan hoe je het verpakt wil hebben. We verzenden al jullie bestellingen in een duurzame, waar mogelijk hergebruikte verpakking via PostNL van dinsdag t/m zaterdag vanuit onze winkel in het Friese Gorredijk. In de meeste gevallen heb je je bestelling van binnen 1 à 2 dagen in huis.

Contact met de klant vinden we belangrijk! Ben je in de buurt van Gorredijk bezoek dan zeker onze winkel aan de Langewal 19 om onze uitgebreide collectie speelgoed, boeken en cadeaus zelf beet te houden en te bewonderen. We hebben nog veel meer moois in onze stenen winkel en geven jullie graag persoonlijk advies en beantwoorden jullie vragen. Geen tijd om te komen, of woon je niet in de buurt? We zijn ook te bereiken via whatsapp, email of de goede oude telefoon voor vragen over de webshop en/of advies!