Grapat, een handje vol bijzonder open ended speelgoed

Het Spaanse merk Grapat, vertaald als "een handje vol" stond al jaren op ons verlanglijstje om toe te voegen aan ons winkelassortiment. We zijn dan ook trots op het feit dat we sinds kort dit bijzondere speelgoedmerk in onze stenen winkel in Gorredijk en in onze webshop aan kunnen bieden. Het houten speelgoed is een perfect voorbeeld van open einde speelgoed en is herkenbaar aan de bijzondere vormen en prachtige kleuren.

Wat maakt Grapat zo bijzonder?

Ten eerste is het speelgoed ontzettend waardevol voor de ontwikkeling van het kind. Niet alleen jonge kinderen, maar ook oudere kinderen en zelfs volwassenen worden uitgenodigd voor het zogenaamde open-ended play. De vormen, kleuren en het materiaal maakt dat er eindeloos gevarieerd kan worden met bouwen, stapelen, ontdekken en spelen.

Daarnaast is het speelgoed ontzettend duurzaam en gaat het lang mee. Grapat maakt alleen gebruik van duurzaam, lokaal berken- en beukenhout. Ook de verf waarmee de producten beschilderd worden is gemaakt van plaatselijk Catalaans plantaardig materiaal en zodoende volledig veilig voor je kind.

 

Een uitgebreid assortiment

Inmiddels heeft het Catalaanse speelgoedmerk een zeer uitgebreid assortiment. Elk jaar ontwerpt het creatieve team een nieuwe collectie die telkens weer verrassend is in zijn speelsheid en unieke karakter. Het is bovendien perfect te combineren met ander antroposofisch en loose-parts speelgoed zoals Grimm's en de magnetische tegels van Connetix.

 

Bekijk onze collectie in onze winkel in het Friese Gorredijk

Uiteraard vind je een groot gedeelte van het houten speelgoed van Grapat in onze webshop, maar wil je het assortiment in het echt zien en beethouden, misschien kijken of dit bijzondere speelgoed iets is voor jouw kindje, bezoek dan onze winkel in het Friese Gorredijk. Hier vind je de producten in het echt en krijg je gedegen advies van onze medewerkers.

Gorredijk is centraal gelegen aan de A7 tussen Drachten en Heerenveen. Onze winkel staat bekend om zijn unieke combinatie van boeken, speelgoed en cadeaus. Wil je lekker rondkijken? Van harte welkom! Maar ook voor goed advies en prachtig verpakte cadeaus ben je hier aan het juiste adres. Bovendien heeft Gorredijk nog veel meer gezellige, unieke winkels en is parkeren voor de deur gratis!