Houten speelgoed

Een duurzame, bijzondere collectie houten speelgoed

Bij Roversgoed vind je een ruime collectie duurzaam,handgemaakt houten speelgoed. Een bijzonder assortiment, nauwkeurig samengesteld met in het achterhoofd duurzaamheid, gebruik van natuurlijke materialen en veilig spelen zonder giftige stoffen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze collectie niet alleen fantasierijk is en eindeloos speelplezier biedt aan kleine kinderen, maar dat je hier als bewuste ouder zelf ook blij van wordt!

Het mooiste speelgoed van hout

Wanneer het op speelgoed aankomt is de keuze enorm. Wij kiezen bewust voor een collectie waar je generaties lang speelplezier aan hebt. De merken die wij verkopen hebben het milieu, duurzaamheid, ethisch verantwoorde productie en veiligheid voor klein en groot hoog in het vaandel staan. Tel daarbij op het zogenaamde open-ended play en een basis voor jarenlang speelplezier is gelegd!

 

Houten speelgoed met een educatief karakter

Mooi speelgoed is belangrijk, maar een bewust educatief aspect mag ook niet ontbreken in het assortiment. De fantasie wordt van jongs af aan gestimuleerd met het juiste speelgoed. Denk hierbij aan vormen, kleuren en verschillende texturen. Bouwen, stapelen en puzzelen nemen hierbij een belangrijke plek in. De fijne motoriek en hand-oog coördinatie wordt op deze manier gestimuleerd. Onze houten speelgoedcollectie is daarom niet alleen geschikt om thuis mee te spelen, maar ook voor kinderdagverblijven, gastouderopvang en scholen.

 

Houten speelgoed in alle soorten en maten

 

In onze winkel vind je een grote collectie houten speelgoed voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Maar ook voor oudere kinderen is houten speelgoed vaak nog interessant genoeg om mee te spelen. We zijn er best trots op dat we de mooiste kwaliteitsmerken voeren. Denk hierbij aan aan merken zoals Bauspiel, Djeco, Goki, Grapat, Grimm's, Holztiger, Janod, Lilliputiens, Little Dutch, Tender Leaf en Wooden Story.

 

Advies in onze winkel, en ook online

Vind je het moeilijk om een keuze te maken uit al het moois wat je in onze webshop tegenkomt? Je bent van harte welkom in onze stenen winkel in het Friese Gorredijk. Hier staat ons team graag voor je klaar voor advies. Uiteraard kan je ook contact op nemen via de mail (info@roversgoed.nl) We nemen zo spoedig contact met je op om samen tot een geschikte keuze te komen.

Heb je wat moois uitgezocht en wil je het cadeau doen? Wij pakken het zorgvuldig voor je in! Verzenden doen wij zoveel mogelijk in een duurzame verpakking, hierbij maken wij ook gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal. In de meeste gevallen geldt op werkdagen besteld voor 14.00, binnen 1 à 2 dagen verzonden via Postnl.

 

We nodigen je van harte uit om ons complete aanbod te bekijken en zo te ontdekken wat ons magische speelgoed kan betekenen voor je kleintje!