Een duurzame, bijzondere collectie aan bouw & stapelgoed

Bij Roversgoed vind je een ruime collectie duurzaam en (vaak) handgemaakt speelgoed. Een bijzonder assortiment, zorgvuldig samengesteld met in het achterhoofd betrouwbaarheid, gebruik van natuurlijke materialen en veilig spelen zonder giftige stoffen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze collectie niet alleen fantasierijk is en eindeloos speelplezier biedt aan kleine kinderen, maar dat je hier als bewuste ouder zelf ook blij van wordt!

Stapelblokken en stapeltorens

 

Hoe simpel kan het zijn! Stapeltorens is enorm veelzijdig babyspeelgoed. Maar ook peuters ervaren het spelen met stapelblokken als leuk en uitdagend spel. Doordat je ermee kan ermee stapelen, puzzelen, sorteren, tellen, bouwen en wie weet nog wat meer heb je er jarenlang plezier van. Er is tegenwoordig een enorme variatie aan stapeltorens. Bij roversgoed hebben we een uitgebreid assortiment van verschillende merken en materialen. De stevige kartonnen stapelblokken van Djeco en Janod zijn hierbij al jaren favoriet. En ga je voor echt duurzaam, neem dan eens een kijkje bij de stapelspellen van Wooden Story of Tender Leaf Toys.

Van decoratief kraamcadeau tot uitdagend peuterspeelgoed

Voor wie op zoek is naar een leuk kraamcadeau waar de pasgeborene ook op latere leeftijd wat aan heeft is een mooie set stapelblokken uitermate geschikt. Door de stapeltoren decoratief uit te stallen op de babykamer doet het op die manier dienst als mooimaker in het interieur. Later wanneer je kindje besef begint te krijgen van motoriek zal hij/zij de blokken beginnen te sorteren, stapelen, omver gooien en opnieuw beginnen. Plezier alom!

Ethisch verantwoord staat bij ons voorop

In onze huidige consumptiemaatschappij is er genoeg speelgoed op de markt met een vluchtig karakter. Wij kiezen bewust voor een collectie waar je generaties lang speelplezier aan hebt. De merken die wij verkopen hebben het milieu, duurzaamheid, ethisch verantwoorde productie en veiligheid voor klein en groot hoog in het vaandel staan. Tel daarbij op het zogenaamde open-ended play en een basis voor jarenlang speelplezier is gelegd!

 

Het mooiste speelgoed met een internationaal karakter

Het speelgoed van Roversgoed heeft een internationaal karakter. Merken als Janod en Djeco komen uit Frankrijk, Tender Leaf Toys uit Engeland (geproduceerd van verantwoord hout in Indonesië) en Goki speelgoed komt uit Duitsland. Zo stapelt uw kind de hele wereld door aan duurzame houtsoorten vanuit verschillende landen. Voor elke boom die gebruikt wordt voor het produceren van speelgoed wordt een nieuwe gepland. Alle producten zijn vrij van formaldehyde en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van veilige verfstoffen. 

 

Houten speelgoed met een educatief karakter

Mooi speelgoed is belangrijk, maar een bewust educatief aspect mag ook niet ontbreken in het assortiment. De fantasie wordt van jongs af aan gestimuleerd met het juiste speelgoed. Denk hierbij aan vormen, kleuren en verschillende texturen. Bouwen, stapelen en puzzelen nemen hierbij een belangrijke plek in. De fijne motoriek en hand-oog coördinatie wordt op deze manier gestimuleerd. Onze houten speelgoedcollectie is daarom niet alleen geschikt om thuis mee te spelen, maar ook voor kinderdagverblijven, gastouderopvang en scholen.

 

Advies in onze winkel, en ook online

Vind je het moeilijk om een keuze te maken uit al het moois wat je in onze webshop tegenkomt? Je bent van harte welkom in onze stenen winkel in het Friese Gorredijk. Hier staat ons team graag voor je klaar voor advies. Uiteraard kan je ook contact op nemen via de mail (info@roversgoed.nl) We nemen zo spoedig contact met je op om samen tot een geschikte keuze te komen.

Heb je wat moois uitgezocht en wil je het cadeau doen? Wij pakken het zorgvuldig voor je in! Verzenden doen wij zoveel mogelijk in een duurzame verpakking, hierbij maken wij ook gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal. In de meeste gevallen geldt op werkdagen besteld voor 14.00, dezelfde dag verzonden via PostNL.

 

We nodigen je van harte uit om ons complete aanbod te bekijken en zo te ontdekken wat ons magische speelgoed kan betekenen voor jou en je kleintje!