Spelen met mooi en duurzaam speelgoed is magisch!  Spelen is leuk, stimuleert de fantasie, is goed voor de motorische ontwikkeling, draagt bij aan een natuurlijk ritme en voegt magie toe aan het leven.

Spelen met het juiste speelgoed maakt nieuwsgierig, leert je buiten de lijntjes kleuren en laat je de wereld om je heen ontdekken. Zo creëer je een keur aan waardevolle momenten in het leven.

Spelen in al haar eenvoud doet je terugkeren naar de kern, leert je het kleine waarderen. Dat is een enorme rijkdom!

 

Lezen is magisch! Het is één van de grootste cadeaus die je kunt krijgen, te verdwijnen in een wereld vol avontuur en toverkracht. Meekijken over de schouder van je favoriete boekenpersonage. De wereld te ervaren via het hoofd van een ander. Te reizen, voelen, ruiken en proeven hoe de wereld er wellicht duizend jaar geleden uitzag.

 

Roversgoed heeft een betoverend mooie collectie (kinder)boeken en speelgoed zorgvuldig samengesteld voor aandachtige ouders en speelse kinderen.

Investeer in een wereld vol magie, liefde, creativiteit en geborgenheid en kies ervoor jouw kinderen groot te brengen met duurzame, verantwoorde en kwalitatieve producten.

Wij bieden een winkel vol mooi, duurzaam, kwalitatief, verantwoord en vooral fantasierijk speelgoed en (kinder)boeken. Met uiteraard een stukje persoonlijk advies!

 

Ben je op zoek je een mooi (kraam)cadeau, heb je raad nodig over welk speelgoed aansluit bij de leeftijd van je kindje of twijfel je welk boek geschikt is voor je peuter/kleuter? Met ruim 20 jaar ervaring in de boeken- en speelgoedbranche weet Linda als geen ander gedegen tips te geven. Sterker nog, dat is waar het bij ons om draait: mensen, jong en oud, te verrassen, keer op keer, met onze zorgvuldig uitgekozen collectie.

Vragen? Mail ons, stuur een DM via @instagram of Facebook of bezoek onze stenen winkel in het Friese Gorredijk!

 

Laat de magie haar gang gaan!