Voorleesboeken

Het geheim van een goed voorleesboek

 

Bij Roversgoed vinden we het belangrijk dat het voorleesplezier begint bij een goed voorleesboek. Voorlezen moet leuk zijn voor jong èn oud en hoort wat ons betreft bij een stukje bewust en aandachtig opvoeden. Door je kind al op jonge leeftijd kennis te laten maken met boeken en het ritueel rondom voorlezen creëer je een magische wereld waarin je kleintje zijn of haar fantasie de vrije loop kan laten gaan.

Waardevolle leesmomenten, voor nu en later

 

Door elke dag een voorleesmoment in te plannen schep je regelmaat in een activiteit waarin je als gezin samen bezig bent. Het is een rustmomentje op de dag met bewust aandacht voor je kind en jezelf. Tegelijkertijd ontwikkelt je kind ook kennis zoals taalontwikkeling, sociale en emotionele vaardigheden, waarnemen, denken en leren, het prikkelen van de fantasie en het ontdekken van de wereld om je heen.

Goed voorlees advies in onze winkel, en ook online

 

Wij snappen als geen ander dat het vaak ingewikkeld lijkt om een passend voorleesboek te vinden in het overweldigende aanbod van kinderboeken. Kies je voor een voorleesklassieker of ga je voor een spannend nieuw verhaal. Welke illustraties spreken je aan? In welke vorm wordt het verhaal verteld? Vindt mijn kind het wel net zo'n mooi verhaal als ikzelf?

 

Deze vragen zijn logisch en we kunnen ons voorstellen dat je het moeilijk vindt om een keuze te maken uit een foto en een omschrijving. Misschien staat je favoriete voorleesklassieker hier wel niet eens bij? In onze stenen winkel in het Friese Gorredijk hebben we een nog groter assortiment kinderboeken op voorraad. Je kunt de boeken dan ook in het echt zien en doorbladeren.

Voor het complete assortiment verwijzen we je graag naar onze online boekwinkel. Hierop staan alle leverbare Nederlands- en Engelstalige boeken.

Uiteraard kan je ook bereiken via de mail (info@roversgoed.nl) of op instagram (@planteyn) dmv een dm. We nemen dan zo spoedig contact met je op om samen tot een geschikte keuze te komen.

 

Cadeautje? Wij pakken het graag voor je in!

 

Heb je wat moois uitgezocht en wil je het cadeau doen? Wij pakken het zorgvuldig voor je in! Verzenden doen wij zoveel mogelijk in een duurzame verpakking, hierbij maken wij ook gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal. In de meeste gevallen geldt op werkdagen besteld voor 14.00, dezelfde dag verzonden via Postnl.