Speelgoed


Mooi en duurzaam speelgoed voor baby en kind

Bij Roversgoed vind je een mooie collectie duurzaam speelgoed met een vleugje magie. Een uniek assortiment, samengesteld door Linda van Planteyn boeken & speelgoed. Met een voorliefde voor alles wat bijdraagt aan een magisch leven waarin de natuur en haar natuurlijke ritme centraal staat laat zij met Roversgoed haar persoonlijke voorkeur voor bijzonder speelgoed zien. Met in het achterhoofd duurzaamheid, gebruik van natuurlijke materialen en veilig spelen zonder giftige stoffen zijn de beste merken uitgezocht. Daarnaast is de collectie speelgoed niet alleen fantasierijk, maar biedt het ook eindeloos speelplezier aan kleine kinderen. Als aandachtige ouder word je hier natuurlijk ook zelf blij van!

Speelgoed van ouderwets goede kwaliteit

Roversgoed is een echte snoepwinkel op het gebied van fantasierijk speelgoed. Waar er tegenwoordig genoeg speelgoed op de markt is met een vluchtig karakter, kiezen wij er bewust voor een collectie samen te stellen waar je generaties lang speelplezier aan hebt. De merken die wij verkopen hebben het milieu, duurzaamheid, ethisch verantwoorde productie en veiligheid voor klein en groot hoog in het vaandel staan. Enkele top speelgoedmerken die wij mogen aanbieden zijn o.a. : Connetix, Djeco, Goki, Holztiger, Janod, Maileg, Tender Leaf Toys en Wooden Story.

We kopen bewust niet alle artikelen van een bepaald merk in, maar kiezen voor een assortiment wat past bij de beleving van Roversgoed, zorgen dat kinderen een magische kindertijd ervaren.

De collectie wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld, waarbij wordt gelet dat wat wij mooi vinden ook aansluit op de wensen van de klant.

 

Advies in onze winkel, en ook online

We kunnen ons voorstellen dat het moeilijk is om een keuze te maken uit al het moois wat je in onze webshop tegenkomt. Woon of ben je in de buurt dan heten we je van harte welkom in onze stenen winkel in het Friese Gorredijk. Ons complete aanbod vind je in de winkel bij Planteyn Boeken & Speelgoed  

Uiteraard kan je ook contact op nemen via de mail (info@roversgoed.nl) We nemen zo spoedig contact met je op om samen tot een geschikte keuze te komen.

Heb je wat moois uitgezocht en wil je het cadeau doen? Wij pakken het zorgvuldig voor je in! Verzenden doen wij zoveel mogelijk in een duurzame verpakking, hierbij maken wij ook gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal. In de meeste gevallen geldt op werkdagen besteld voor 14.00, dezelfde dag verzonden via Postnl.

 

We nodigen je van harte uit om ons complete aanbod te bekijken en zo te ontdekken wat ons magische speelgoed kan betekenen voor je kleintje!