Wil jij je meer verdiepen in magisch leven, bekijk dan onze collectie heksenboeken

 

Roversgoed heeft niet alleen speelgoed en kinderboeken voor een magische kindertijd, maar ook een collectie boeken en (tarot) kaarten voor eenieder die zich verbonden voelt met het jaarwiel en haar natuurlijk ritme. Een magisch leven is voor iedereen weggelegd. De één is hier gevoeliger voor dan de ander. Ben je juist heel spiritueel of heel nuchter, er zijn een heleboel wegen die je kunt bewandelen.

Of je nou alleen geïnteresseerd bent in hekserij, je net de eerste stappen neemt op het heksenpad of je jezelf al jaren heks noemt, een heks kan nooit genoeg boeken hebben!

 

Boeken over Wicca, Traditionele hekserij en natuurlijk leven

 

Uiteraard verkopen wij de klassiekers zoals Heks van Susan Smit en ook de boeken van traditionele heks Lunadea ontbreken niet in de collectie. Ook de wat meer praktijkgerichte boeken nemen hier een plek in. Er zijn boeken over verschillende stromingen binnen de hekserij, zoals moderne hekserij, traditionele hekserij en seidr. En romans waarin hekserij een rol speelt zorgen voor ontspannen leesplezier.

Hekserij speelt een grote rol in veel kinderboeken. Ben je op zoek naar boeken voor kinderen over heksen en hekserij, neem dan hier eens een kijkje.