Heksentrots: Boeken over- en voor heksen, jong en oud!

 

De term heksentrots is geïntroduceerd door Traditionele heks Lunadea. Zij draagt de titel heks met trots en probeert een juist beeld van de heks en hekserij over te brengen. Anno 2022 wordt er nog steeds lacherig gedaan over het beeld van de sprookjesheks, de vrouwen en mannen die vanaf de middeleeuwen zijn vervolgd en de dappere vrouwen die zichzelf durven te zijn in een over het algemeen nog steeds patriarchale wereld.

Op deze pagina vind je een mooie collectie aan boeken en aanverwante producten die interessant zijn voor zowel de beginnende heks als de gevorderde en voor eenieder die geïnteresseerd is in de diverse stromingen in hekserij. Van de reclaimment beweging tot Seidr en van Wicca tot traditionele hekserij.

Heksenboeken van bekende auteurs als Susan Smit en Lunadea. Kaarten sets om mee te orakelen. Romans waarin hekserij een rol speelt en omdat Roversgoed voornamelijk een kinderwinkel is ook een uitgebreide collectie kinderboeken met een vleugje magie. Voor de generatie nieuwe erfheksen!